نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

انهدام یک باند کلاهبرداری که مشتریانش معتادان متجاهر بودند | فروریختن دیوار فریب!

  • کد خبر: ۳۰۶۴۳۷
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۳
انهدام یک باند کلاهبرداری که مشتریانش معتادان متجاهر بودند | فروریختن دیوار فریب!
جانشین فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی گفت: مبالغ کلاهبرداری به حساب مادربزرگ واریز می‌شد!

به گزارش شهرآرانیوز؛ دردسترس‌بودن مواد مخدر و نیاز روزمره‌شان به پول، عواملی بود که دو جوان ۱۸ و ۲۲ ساله را به‌سمت حاشیه شهر کشانده بود؛ آنها با جست‌و‌جو در پاتوق معتادان متجاهر با پرداخت مقداری پول نقد، کارت‌های بانکی و سیم‌کارت‌های معتادان را می‌خریدند. هر چند روز یک‌بار این اتفاق تکرار می‌شد و برای برخی معتادان تبدیل به یک منبع درآمد شده بود؛ تا‌جایی‌که روزانه اقدام به بازکردن حساب بانکی و خرید سیم‌کارت می‌کردند.

اما این حرکت از چشم پلیس مشهد دور نماند و با اطلاعات محرمانه‌ای که دریافت کردند، توانستند با دستگیری دو فرد مشکوک پرونده‌ای را کشف کنند که تا استان‌هایی همچون تهران، سمنان، کرمانشاه، گیلان و... ریشه دوانده بود.

این پرونده درپی رصد‌های اطلاعاتی افسران پلیس امنیت عمومی مشهد و با دستور سردار احمد نگهبان، جانشین فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی در دستورکار مأموران قرار گرفت. اطلاعات محرمانه‌ای به مأموران رسید که نشان می‌داد دو جوان با حضور در پاتوق‌های اعتیاد اقدام به خرید سیم‌کارت تلفن‌همراه و کارت‌های بانکی معتادان می‌کنند.

مأموران محل تردد این افراد را به‌صورت نامحسوس زیرنظر گرفتند تا اینکه متهمان با یک دستگاه خودروی ساینا سفیدرنگ به محل آمدند. یکی از این افراد پشت فرمان بود و دیگری از خودرو پایین آمد و مشغول معامله با معتادان شد. مأموران با مشاهده این افراد سریعا وارد میدان شدند و هر دو نفر را دستگیر کردند. با انتقال دو مظنون به مقر انتظامی و بررسی سوابق آنها نشان داد که هیچ‌گونه سابقه‌ای ندارند. 

مأموران در بازرسی بدنی از متهمان، سه گوشی تلفن‌همراه کشف کردند که سیم‌کارت روی گوشی سوم متعلق به هیچ‌کدام از متهمان نبود و بعد مشخص شد که این سیم‌کارت جزو همان سیم‌کارت‌های خریداری شده از معتادان است. گوشی کشف‌شده حاوی اطلاعاتی بود که نشان می‌داد متهمان با ورود به سایت‌های واسطه‌گر و انتخاب استان‌های دیگر، فروش خودرو با قیمت‌های ارزان‌تر از بازار را آگهی می‌کرده‌اند. مأموران خیلی زود متوجه شدند که این افراد با شگرد دریافت بیعانه، اقدام به کلاهبرداری کرده‌اند.

کلاهبرداری با کارت‌های معتادان

باوجود شناسایی شگرد مکارانه این افراد که از قربانیان می‌خواستند مبالغی بین یک‌میلیون تا ۱۲ میلیون تومان را به شماره‌کارت‌هایی که از معتادان خریده بودند، واریز کنند، اما هنوز سرنوشت مبالغ کلاهبرداری‌شده مشخص نشده بود؛ موضوعی که مأموران را واداشت تا سراغ محل زندگی این دو جوان را بررسی کنند.

افسران پلیس امنیت عمومی مشهد برای شناسایی محل زندگی متهمان کار سختی پیش‌رو داشتند؛ چون این افراد به‌هیچ‌عنوان حاضر به همکاری نبودند و همین شد که آنها اقدامات فنی گسترده‌ای را آغاز کردند و با ظرفیت‌های پلیسی، محل زندگی آنها را در مشهد کشف کردند.

با حضور مأموران در آدرس کشف‌شده، بازرسی از این خانه آغاز شد و پلیس موفق به کشف دو گوشی تلفن‌همراه و تعدادی سیم‌کارت شد که متعلق به معتادان متجاهر بود. در این بازرسی چشم افسران پلیس امنیت به یک دستگاه کارت‌خوان سیار افتاد که مشخص نبود چه نقشی در این پرونده ایفا می‌کند.

ردپای مادربزرگ در پرونده

با انتقال دستگاه کارت‌خوان به مقر انتظامی و بررسی‌های فنی مشخص شد که این کارت‌خوان متعلق به پیرزنی کهن‌سال در یکی از روستا‌های شهرستان تربت‌جام است. مأموران همچنین متوجه شدند که حساب پیرزن را متهمان باز کرده بودند و مدیریت آن نیز برعهده خودشان است.

با جابه‌جا‌شدن مبالغ کلان در این حساب، مأموران متوجه شدند که متهمان پس از سرکیسه کردن افرادی در استان‌های دیگر، کارت‌های معتادان را توسط این دستگاه کارت‌خوان خالی کرده و پس از دورانداختن کارت‌ها، اقدام به جابه‌جایی پول در سیستم بانکی می‌کرده‌اند.

شناسایی ۸ مال‌باخته

بازجویی‌های تخصصی از متهمان با دستور قضایی ادامه یافت که دو متهم در اعترافات اولیه با اذعان به کلاهبرداری‌ها، مدعی شدند که از هشت ماه قبل این اقدامات مجرمانه را آغاز کرده‌اند.

آنها در پاسخ به مأموران که چگونه این شگرد را فراگرفته‌اند، مدعی شدند که از دوستان و رفقایشان این شگرد مکارانه را یاد گرفته‌اند.

کارشناسان بررسی پرونده را آغاز کردند و هر چند هنوز مشخص نیست دقیقا از چند نفر کلاهبرداری کرده‌اند، اما در بررسی‌ها مشخص شد که فقط در یک‌روز، ۴۰ میلیون تومان از چندین نفر کلاهبرداری کرده‌اند.

تیم رسیدگی‌کننده پرونده پس از روشن‌کردن تعدادی سیم‌کارت، به پیام‌هایی دست یافتند که قربانیان برای متهمان فرستاده بودند. یکی از مال‌باختگان نوشته بود: «التماستان می‌کنم، این پول زحمت‌کشی است، لطفا برگردانید»، دیگری نوشته بود: «آبرویم را جلوی همسرم بردید، الهی خدا به سرتان بیاورد»؛ اما عجیب‌ترین پیام شهروندان متعلق به یک وکیل دادگستری بود که با تهدید متهمان وعده داده بود تا آخر دنبالشان خواهد کرد و پیدایشان می‌کند.

هر چند تا‌به‌حال فقط هشت نفر از روی پیام‌هایی که داده بودند، شناسایی شده‌اند؛ اما متهمان به اداره جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی مشهد تحویل داده شدند تا تمام پرونده‌های کلاهبرداری این متهمان کشف شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->